Facebook idea dos APPs per competir amb Snapchat i Yammer

Facebook idea dos APPs per competir amb Snapchat i Yammer
19/10/2016 Espai 70

Facebook continua a la conquesta de noves audiències i explora als més joves i als treballadors com a nínxols de mercat. Messenger Day i Workplace o Facebook at Work són les seues apostes per estos targets.
La companyia de Mark Zuckerberg està provant a Polònia una nova funció per a la seua aplicació Messenger molt similar a Snapchat, es diu Messenger Day.
Messenger Day permet crear i compartir històries en format d’imatges i videos que es reprodueixen automàticament per un període de 24 hores abans de desaparèixer. Els usuaris també poden dibuixar sobre les publicacions i decorar-les amb gràfiques, filtres, calcomanies i textos. Fins açí, tot igual que Snapchat. La principal diferència són les calcomanies, que estan categoritzades d’acord a emocions i activitats. Entre elles, a més, destaquen filtres molt colorits per crear efectes d’ambientació i temes.

Xarxes socials per penetració i edat

Per colar-se en l’oficina, sobretot en eixes que fiquen a Facebook en el mateix sac que les pàgines de porno o d’apostes i la bloquegen, Zuckerberg ha ideat Workplace, o Facebook at Work. Esta xarxa laboral permet crear i compartir notícies, grups o xats, cridades en grup i vídeo en directe. Fins açí, Yammer? Slack? Com a novetats: Servei de traducció automàtica, escriptori amb analítica, grups multicompanyia …
La companyia de Mark Zuckerberg ha treballat durant dos anys en el desenvolupament de la plataforma que, en breu, deixarà d’estar en proves i es podrà contractar (serà de pagament).

0 Comentarios

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*